Els millors plans de València Diari per a este cap de setmana

Agenda de les festes i actes més destacats de València per al cap de setmana del 14 al 16 d'agost
'València Diari' et porta els millors plans per al cap de setmana | Cedida

Com cada setmana, 'València Diari' et porta l'agenda amb els millors plans per a fer este cap de setmana prop de casa. Esta setmana arriba carregada d'actes musicals i culturals, com 'Nits d'estiu en l'ermita de la Magdalena' de Castelló, i plans diferents com la ruta nocturna per a vore la pluja d'estrelles de Sant Llorenç en Oliva. Si encara esteu indecisos per a on anar, podeu elegir entre els millors plans que vos proposem des de 'València Diari', cliqueu en cada pla i consulteu tots els detalls!

Tot el cap de setmana

— Com cada cap de setmana d'agost, Torrent ens porta 'Cinema a la Plaça', amb la projecció de diverses pel·lícules divendres i dissabte.

Benifaió continua amb la seua programació 'Viu l'estiu' amb la projecció de la primera part d'un documental de la localitat el dijous i un tribut a Fito & Fitipaldis dissabte.

— Esta setmana ha arrancat el cicle de concerts 'Nits al Carme' de València, que ens oferix música durant tot el cap de setmana.

Sagunt despedix este divendres i dissabte la seua programació 'Estiu 2020' amb un espectacle infantil, cabaret i un castell de focs artificials.

Divendres 14 d'agost

— Este divendres és un dels millors dies per a vore la pluja d'estrelles de Sant Llorenç. Per això, Oliva ha organitzat la 5a edició de la seua ruta nocturna. Un pla diferent i per a tots els públics.

Dissabte 15 d'agost

— Com cada dissabte d'agost, les 'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena' de Castelló ens porten música. Esta volta, pop dels seixanta.

Diumenge 16 d'agost

— Enguany Morella canvia les seues festes per diverses actuacions musicals. Este cap de setmana és el torn de El Diluvi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Enorme creixement dels casos de coronavirus en Espanya" "Urgent: Aïllats 5 sanitaris valencians després del positiu d'una companya"