Ajornades les oposicions de Secundària per al 2021

Les oposicions d'Infantil i Primària se celebraran en el 2022
Oposicions | València Diari

La Conselleria d'Educació acaba de comunicar que les oposicions de Secundària queden ajornades per al 2021. En un principi, estes estaven programades per a celebrar-se el pròxim 17 de juny, en el que s'oferirien unes 3.575 places d'entrada lliure i 4.295 places en total en el cos de professors de Secundària i altres.

La decisió s'ha prés després de la celebració de la Conferència Sectorial d'Educació convocada pel ministeri d'Educació i Formació Professional amb els responsables d'educació autonòmics davant la situació excepcional provocada per la crisi del coronavirus.

A demés, a causa de l'ajornament de les oposicions de Secundària al 2021, les que anaven a celebrar-se d'Infantil i Primària el pròxim estiu del 2021 queden ajornades per a l'any 2022.

«La situació en la que ens trobem fa que siga recomanable evitar les incerteses de milers d'aspirants que s'estan preparant per a opositar i resulta molt més raonable que es puguen reorganitzar amb un nou calendari», ha explicat el conseller d'Educació, Vicent Marzà.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Suspensió del pagament del lloguer de locals públics per als autònoms" "Urgent: Alcen una de les restriccions de l'estat d'alarma"