L'Ajuntament de Godella reconeix el treball de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil durant la pandèmia

La Corporació Municipal continua insistint a la població en la necessitat de complir amb les recomanacions sanitàries
L'Ajuntament ha reconegut el seu esforç | Pexels | Karolina Grabowska

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha reconegut l'esforç que està fent l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil en el municipi durant la crisi sanitària provocada pel Covid-19 que ja dura quasi un any. Esforç, dedicació, treball i voluntat al servici de les persones que l'han necessitat en una situació extraordinària.

Els regidors Teresa Bueso i Fernando Oliveros han sigut els encarregats d’entregar la placa commemorativa a José Ballestar, representant de Protecció Civil de Godella. També ha participat l'Oficial Cap de la Policia Local de Godella, Ángel Navarro, qui ha expressat la seua gratitud cap a Protecció Civil durant els mesos de pandèmia.

La Corporació Municipal continua insistint a la població en la necessitat de complir amb les recomanacions sanitàries per a baixar l'impacte del coronavirus en Godella i insta la responsabilitat individual per a reduir la taxa d'incidència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Les persones que es vacunaran les pròximes setmanes en el territori valencià" "El territori valencià espera l'arribada de 39.000 dosis de la vacuna contra el Covid-19"