L'Ajuntament obri el termini per a presentar les fotos al concurs 'Coneix Godella'

El termini ja està obert | Pixabay

Ja està obert el termini perquè la ciutadania present les instantànies per al concurs fotogràfic 'Coneix Godella', convocat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València). Els interessats podran presentar els seus treballs fins a les 00.00 hores del pròxim 20 de novembre.

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha recordat la importància d'este certamen, ja que de les millors imàtgens es crea el calendari del pròxim any 2021: «Les fotografies de la gent transmeten el nostre patrimoni, en un format molt especial per a tots perquè ens acompanya al llarg de l'any».

Qualsevol persona pot presentar-se a 'Coneix Godella', ja que compta amb dos categories segons les edats. Pel que fa a la Categoria A, esta serà per a persones majors de 16 anys, mentres que en la Categoria B podran participar persones fins als 16 anys. En este enllaç pots consultar totes les bases.

Els interessats a participar en les diferents categories podran fer-ho presentant les fotografies de la següent forma:

  • A través de la seu electrònica i amb certificat digital
  • A través de la seu electrònica sense certificat digital i signant quan ho obtinguen
  • A través del correu electrònic i signar de forma presencial (signatura biomètrica) en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. No serà necessari sol·licitar cita.
  • A través del correu certificat

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xirivella incrementa la seua despesa per a la neteja i recollida de residus" "Arriba la 2ª edició del programa Voluntariat Virtual pel Valencià de Sagunt"