L'Ajuntament d'Oliva organitza la 1a Recollida Solidària d'aliments a benefici de la Creu Roja

Consulta l'horari i el lloc a on pots deixar la teua donació
És la primera volta que es fa | Unsplash | Sonder Quest

Creu Roja Oliva, en la Safor (València), ha informat que en el Banc d'Aliments es necessita comestibles i, sobretot, productes infantils. Els veïns podran aportar: pasta, oli, arròs, llet, llegums, tonyina, cereals infantils, llegums en conserva, tomaca en pot, galetes, verdures en conserves, magre en llauna, potets (aliment infantil envasat en pot de vidre), bolquers, llet en pols i sucs.

Els punts de recollida seran els casals fallers, a on els veïns d'Oliva també podran aportar el seu granet d'arena en esta campanya solidària. La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït la predisposició de la Federació de Falles d'Oliva i ha assegurat que sempre ha estat al costat dels més vulnerables.

«Les falles són un col·lectiu solidari i ho demostren cada any, i en moments de necessitat, no han dubtat en cap moment i han fet, amb col·laboració de l'Ajuntament d'Oliva, una campanya molt solidària i que inclou tant al col·lectiu faller com a tots els veïns que vulguen sumar-se» ha afirmat la regidora de Festes.

La presidenta de Creu Roja Oliva, Maria Dolors Roselló ha agraït l’excel·lent i ràpida resposta de les Falles d’Oliva que han volgut col·laborar sense dubtar en cap moment. «Estes accions solidàries són molt importants i necessàries. Cada dia ens trobem amb més famílies i persones amb greus dificultats econòmiques i socials. Gràcies a estes iniciatives podrem arribar als més vulnerables» ha ratificat Maria Dolors Roselló.

A on portar els aliments

Les persones interessades a aportar el seu granet d'arena podran acudir:

  • AC Falla Barri Sant Francesc, en el carrer del Comte d'Oliva, núm. 3. Dissabte 20 i dissabte 27 d’11.00 a 13.00 hores.
  • Falla Casa d'Alonso, en la plaça de la Casa d'Alonso amb el carrer del Barranc. Dissabte 20 de 17.00 a 20.00 hores; Diumenge 21 d’11.00 a 14.00 hores; i el dissabte 27 d’11.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores.
  • Falla L'Estació, en el carrer de Guillem de Castro, núm. 12. Divendres 26 de 17.00 a 20.30 hores.
  • AC Falla la Mar, en el carrer de Ramon y Cajal, núm.26. Divendres 26 de 17.00 a 20.30 hores.
  • Falla Institut Oliva, en el carrer del Bisbe Joan Osta, 9. Divendres 26 de 18.00 a 21.00 hores; Dissabte 27 d’11.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores.
  • Falla Pensat i Fet, en el carrer del Pare Antoni Salelles, 3. Dissabte 27 de 9.00 a 13.00 hores.
  • A.C. Falla Conservatori, en el carrer d'Alexandre Fléming, 3-baix. Dissabte 27 d’11.00 a 14.00 hores.

La Federació de Falles d'Oliva i la Regidoria de Festes han elaborat un protocol que farà complir les mesures de seguretat sanitàries marcades per les autoritats sanitàries. L'Ajuntament d'Oliva proporcionarà tanques, cintes i hidrogel. Serà obligatori l'ús de mascareta i hidrogel, mantindre la distància de seguretat i evitar les aglomeracions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una desena de guàrdia civils d'Alacant van rebre la vacuna del Covid-19 irregularment" "Finalitzen les obres de renovació de les xarxes d'aigua potable i residuals en Sagunt"