L'Ajuntament d'Oliva confirma un positiu en coronavirus entre els treballadors

El consistori i la Conselleria ja han pres les mesures oportunes
L'Ajuntament ja ha desinfectat les dependències | Wikipedia

L’Ajuntament d’Oliva, en la comarca de la Safor (València), ha informat este dimecres sobre la detecció d’un cas de Covid-19 entre els seus empleats. A pesar d'això, assegura que la persona afectada no presta els seus servicis en cap departament d’atenció al públic i ja s’ha procedit a la desinfecció del centre de treball a través d’una empresa especialitzada.

Tant el servici competent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com l’Ajuntament d’Oliva, a través del servici de prevenció i riscos laborals, han activat els protocols establerts que consistixen en l’aïllament i seguiment de la persona afectada, dels seus contactes socials i familiars, i de fer proves de detecció entre ells. De moment, els resultats de les proves de detecció que s’estan fent a contactes socials i familiars han resultat negatius.

Davant d’este primer cas, el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament d’Oliva ha acordat la implementació d’un dispositiu especial de detecció prematura entre els empleats públics i per a extremar les mesures preventives en els diferents departaments municipals.

Davant d’este nou cas aïllat, després de més de dos mesos sense cap cas actiu, l’Ajuntament d’Oliva demana tranquil·litat als seus veïns i insistix que l’èxit de les mesures contra la lluita del virus depenen, en bona part, del compliment de les indicacions de les autoritats sanitàries i l’ús obligatori de mascaretes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Preocupació en un hospital valencià per un focus de coronavirus" "Els millors plans per al cap de setmana, que no et pots perdre"