L'Ajuntament d'Oliva presenta els xecs de consum local 'CompteAmbTu'

Cada persona podrà tindre dos xecs
Xecs per valor de 30 euros | Pixabay

Este dilluns arranca en el municipi d'Oliva, en la comarca de la Safor (València), la campanya de reactivació del comerç local 'xecs compteambtu', que té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local.

La iniciativa de la Regidoria de Comerç, encapçalada per Yolanda Balaguer, consistix en posar en circulació 3.334 xecs per valor de 30  d'euros cada un, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Dels 30 euros, el consumidor pagarà només 20 i l’ajuntament finançarà els 10 restants.

Per a reservar els xecs s’han de seguir les passes que s’indica:

  1. Entrar en esta pàgina.
  2. Clicar en l’apartat 'xecs' del menú de navegació.
  3. Clicar 'Reservar els teus xecs'.
  4. Omplir el formulari, a on es demanarà al client el nom, DNI, telèfon i quantitat de xecs (màxim dos per persona).
  5. Una volta  enviat el formulari, en un màxim de 24 hores, el client rebrà un missatge per whatsapp amb la validació de les seues dades i la data en la que podrà acostar-se al punt de venda dels xecs, prèviament seleccionat, per fer l’abonament i rebre els Xecs comptemambtu.
  6. Usar els xecs com a forma de pagament en qualsevol dels locals adherits.

2 xecs per persona

Amb la finalitat d'arribar al número més gran de beneficiaris possible, s'establix un límit màxim de dos xecs per persona. A tal efecte, la plataforma per a reservar els xecs establix un control de la venda a través del DNI, i cada xec estarà personalitzat amb el número de DNI del client.

A l’hora de fer la compra, les persones consumidores presentaran els xecs com a forma de pagament en qualsevol dels establiments adherits a la campanya fins el 9 de desembre. La llista de comerços a on es poden usar els xecs es pot consultar en la pàgina web dins de l’apartat del menú xecs fent clic al botó «consulta els comerços adherits». Els comerços que encara no s’han adhertit, poden fer-ho fins el dia 20 de novembre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recuperen el tràfic ferroviari en el tram Silla-Benifaió de la línia C2" "Consells per a usar la mascareta amb la pluja"