L'Ajuntament de València desautoritza 'in extremis' una macrofesta de Cap d'Any i deixa centenars d'afectats

La trobada estava previst que se celebrara en el Palau Velòdrom Lluís Puig
Cartell de la festa '82 Universe' | ValènciaDiari

L'Ajuntament de València ha desautoritzat una macrofesta de música electrònica que anava a celebrar-se este dimarts, nit de Cap d'Any, i que estava previst que se celebrara en el Palau Velòdrom Lluís Puig. 

Segons ha informat l'empresa organitzadora de la trobada '82 Universe' , la denegació del permís de celebració, que estava previst es duguera a terme en este recinte municipal, «no comportarà la cancel·lació de l'esdeveniment«», que 'in extremis' es traslladarà a un altre lloc en la ciutat

En concret, el nou recinte triat pels organitzadors és la discoteca 'Spook Club València', localitzada en la pedania de Pinedo. El trasllat de la cita ha afectat centenars de persones que ja havien comprat les entrades anticipades a la trobada. 

A pesar que es desconeix els motius de la denegació per part del Consistori, l'empresa organitzadora ja ha avançat que durà a terme «els procediments civils i penals per a recuperar la inversió i netejar la imatge pública de l'empresa». 

A més, ha advertit que «presentarà en l'ajuntament tota la documentació per a sol·licitar a l'alcalde i a tots els grups polítics que s'investiguen estes presumptes irregularitats, on uns ixen afavorits i uns altres eixim perjudicats».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls al trànsit este dilluns per la Carrera de Sant Silvestre en València" "Polèmica en Silla per uns clauers amb la cara de Franco com a premi en una tómbola"