L'Ajuntament de Xirivella inaugura l'exposició 'Dones creant en pandèmia'

Es tracta d'una exposició virtual retransmesa a través de les xarxes socials
Organitzada entre les regidories d’Igualtat, Cultura i Joventut | Wikipedia

L'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), ha inaugurat una exposició virtual anomenada 'Dones creant en pandèmia', este dilluns 22 de març a través de la xarxes socials.

Segons asseguren des del consistori, «vam demanar a les dones de Xirivella que ens mostraren la seua creativitat durant la pandèmia per a configurar una exposició multidisciplinar». Organitzada entre les regidories d’Igualtat, Cultura i Joventut amb la voluntat de visibilitzar les dones artistes del municipi, l’exposició lliga els diferents llenguatges de la creació amateur.

La implicació dels corresponsals juvenils amb el seu domini del llenguatge virtual i audiovisual ha transformat i actualitzat el resultat final. ‘Dones creant en pandèmia’ és un exemple de col.laboració en una realitat adversa, superació d’obstacles amb combinació de perspectives i ganes d’avançar com a societat.

Fent click ací podeu disfrutar el gran treball compartit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat vacunarà en quatre dies a 145.174 persones de centres docents" "Ford Almussafes fabricarà motors híbrids per a Europa"