L'Ajuntament d'Alacant demana més control sobre els immigrants confinats en l'Hospital General

Hi ha uns 100 immigrants en l'hospital de campanya
Imatge de l'Hospital General d'Alacant | Wikipedia

El portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alacant, Antonio Manresa, ha exigit hui al govern central i a la Generalitat que posen els mitjans necessaris per a resoldre la difícil situació creada pel confinament d'uns 100 immigrants en l'hospital provisional alçat al costat del General d'Alacant.

Per a Manresa «és una absoluta irresponsabilitat haver pres esta decisió sense abans tindre previst un dispositiu que garantisca la seguretat sanitària tant dels immigrants com dels veïns d'Alacant i els seus visitants». El portaveu de l'equip de govern ha recalcat que «durant tot el cap de setmana hem assistit a les conseqüències de la imprevisió i l'absoluta irresponsabilitat del Govern central i de la Generalitat, que ni han dotat amb la suficient seguretat el recinte ni han reforçat adequadament amb mitjans sanitaris l'Hospital General, provocant el col·lapse d'este centre i posant en risc a les persones recloses, que es troben en un recinte que no complix amb els requisits».

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

L'equip de govern reclama tant al govern central com a l'autonòmic que prenga mesures immediates per a solucionar el problema, traslladar a estes persones a un lloc que complisca amb els mínims exigibles per a confinar-les i, al mateix temps, evitar posar en risc innecessari al conjunt de la població resident en Alacant.

El portaveu recalca que «els alacantins estem fent un esforç grandíssim per a superar esta situació, i les administracions central i autonòmica han demostrat que no estan a l'altura amb decisions tan irresponsables com el confinament dels immigrants en un lloc que no reunix les més mínimes condicions».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La realitat sobre una segona onada de coronavirus en Espanya" "Els 3 nous brots de coronavirus en el territori valencià"