Alacant és un dels primers destins amb una marca de seguretat reconeguda mundialment

Només hi ha 5 ciutats espanyoles reconegudes amb este segell
Alacant és una de les ciutats més segures turísticament a escala mundial | Wikipedia

Alacant, a través del Patronat Municipal de Turisme i Platges, ha sigut inclosa dins de les primeres destinacions del món amb més garanties per a viatjar amb el primer segell mundial de seguretat i higiene llançat pel Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC).

Fins al moment, en Espanya només compten amb este segell turístic, conegut com 'Safe Travel Stamp', a demés d'Alacant, Sevilla , Barcelona, Madrid i Còrdova. En les altres parts del món, també compten amb el segell Portugal, Cancun, Jalisco, Viena, Eslovènia o Turquia.

La vicealcaldessa d'Alacant i regidor de Turisme i Platges, Mari Carmen Sánchez, ha assenyalat la importància que implica tindre este segell. «Esta marca de seguretat proporciona tranquil·litat als turistes, ja que saben que estan en una destinació que està adoptant els estàndards d'higiene i prevenció per a protegir la salut dels viatgers. D'esta manera, conseguirem que Alacant es torne a convertir en un de les destinacions més visitades del món i que la recuperació econòmica de la ciutat serà molt més ràpida».

Grans protocols d'higiene

Els protocols d'higiene i qualitat turística que contempla este nou segell, s'alineen amb els protocols inclosos en la iniciativa del Patronat Municipal de Turisme, Alacant Segura, a demés de les recomanacions establides per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Estos protocols s'ajusten a les pautes formulades per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Centre per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC), amb la col·laboració de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA), el Consell Internacional d'Aeroports (ACI) i l'Associació Internacional de Línies de Creuers (CLIA), segons detalla el WTTC.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Beques menjador 2020-2021: Tot el que has de saber per a demanar-les" "Polèmica: Demanen la dimissió d'una alcaldessa valenciana per incomplir el confinament"