L'alcaldessa de Calp considera injusta la decisió de Sanitat de tancar els bars de copes

Advertix que en el seu municipi hi ha pubs amb terrassa i taules que podrien continuar oberts
L'alcaldessa de Calp considera que és injust tancar els bars de copes | Pixabay

Ana Sala, l'alcaldessa de Calp, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha qualificat este dimecres, 19 d'agost, d'injustes les noves restriccions decretades per la Conselleria de Sanitat per a frenar l'avanç del Covid-19 en bars de copes que tenen terrassa i taules separades per metre i mig de distància. 

Segons informa Levante-EMV, l'edil municipal del Partit Popular considera que és un error tancar estos negocis durant tres setmanes. «Durant estos 21 dies no podran fer ni un cèntim de caixa. Ací tenim locals amb llicència de pub o de bar de categoria especial que obrin a les 18 hores i que tenen l'horari de tancament fixat a les 4 de la matinada. Se'ls podia deixar treballar en les mateixes condicions que altres negocis d'hostaleria i que tanquen a la una», ha explicat l'alcaldessa de Calp.

A demés, Sala ha afegit que: «Personalment, sí que crec que és injust que no es valore de manera específica cada sector i negoci. Un bar o un restaurant sí que pot servir un gintònic o una copa fins a la una de la matinada. Però un establiment que es dedica només a donar copes estarà tancat i sense fer ni un cèntim de caixa durant tres setmanes», ha manifestat.

Finalment, Sala ha demanat a la Conselleria que reflexione sobre la situació de cada negoci en Calp. «A pesar d'això, les mesures que s'han pres em pareixen prudents i adequades. Però s'està fent mal a un sector que sempre està en el punt de mira pel possible soroll i les molèsties. No costa res escoltar a la gent i estudiar els casos concrets. Hem de pal·liar al màxim el mal que pot patir un sector que està molt relacionat amb el turisme», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alcaldessa en contra de tancar el sector de l'hostaleria en Calp" "Fernando, l'espanyol que ha estat més temps en l'UCI pel coronavirus, és valencià"