Alfafar incorpora 6 nous agents a la Policia Local

El nou personal s'incorpora després de completar durant 8 mesos la seua formació en l'acadèmia de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).
Cinc homes i una dona se sumen al cos com a funcionaris de carrera. | Ajuntament d'Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar ha donat la benvinguda a sis agents que s'incorporen a la Policia Local d'Alfafar com a personal funcionari de carrera. L'acte s'ha realitzat en el saló de plens, on els nous agents, cinc homes i una dona, han signat la seua incorporació al cos. 

El nou personal s'incorpora després de vuit mesos de formació en l'acadèmia de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), un procés que s'ha demorat amb la situació de pandèmia actual

En l'acte han sigut presents l'alcaldessa accidental, Empar Martín, l'Oficial Marià Villena, la secretària general de l’Ajuntament, Sara Dasi, i la cap de personal, Carmen López. 

Empar Martín, alcaldessa accidental, ha agraït a tot el cos de seguretat “la gran labor que realitzen en el municipi per a garantir la seguretat de la ciutadania”. També ha volgut felicitar el nou personal del cos pel gran esforç que han realitzat aquests últims mesos per a completar la seua formació i els ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El preu de la llum arribarà al seu màxim històric aquest dimarts" "Sanitat registra 3.193 nous casos de coronavirus en el territori valencià"