Alfafar aprova una nova Relació de Llocs de treball

Este document tècnic determina els requisits de cada lloc de treball dins de l'organigrama municipal i les seues característiques retributives

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat de manera inicial la Catalogació i Valoració de Llocs de treball en ple municipal per unanimitat de tots els grups polítics.


Esta nova Relació de Llocs de treball (RPT) és un instrument tècnic que actualitza l'ordenació de personal, d'acord amb les necessitats dels serveis municipals, i es precisen els requisits per a l'acompliment de cada lloc de treball, així com les seues característiques retributives.


La necessitat de la valoració dels llocs de treball d'este ajuntament ha sigut una afirmació repetida des de fa molts anys en el consistori i una manca apuntada per la sindicatura de comptes en la seua última auditoria, ja que l'última versió d'este document va ser aprovada en 1991.


Amb el pas dels anys i la modernització de l'Administració, el nivell de qualificació de les persones treballadores cada vegada és més alt, amb requeriments informàtics superiors, i per això és necessari una adequació a l'estructura salarial de les noves exigències organitzatives.


El resultat ha sigut fruit d'un procés llarg i ardu de 6 anys i, encara que amb negociacions molt complexes, s'ha demostrat una gran implicació, esforç i il·lusió tant pels representants de personal dels diferents sindicats (CCOO, CSIF, SPPLB i UGT), com de la part tècnica, la cap del departament de personal i la regidora de personal Empar Martin.


Alfafar ha apostat per esta valoració i catalogació de llocs de treball per a dotar a l'ajuntament d'una eina indispensable per a modernitzar i donar seguretat jurídica a l'organització de recursos humans del nostre ajuntament.

Amb això es garanteix el respecte els drets laborals dels treballadors municipals i es corregeixen les arbitràries desigualtats existents entre estos, alhora que es constitueix com a instrument per a determinar els criteris a utilitzar per a la valoració de nous llocs de treball.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Bicifestació' contra la MAT a les comarques de Castelló" "Fora de l'aigua, el vaixell bolcat el 28 de maig a PortCastelló"