Alma, la dona italiana de 95 anys que ha guanyat al coronavirus

El seu cas ha sigut promogut pel Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir
La imatge ha sigut compartida pel Papa | Facebook (Papa Francesc)

Alma Clara Corsini ha fet història en Itàlia. Amb 95 anys, esta dona ha sigut donada d'alta en l'Hospital de Pavullo (Itàlia) després d'haver patit el coronavirus, convertint-se en la persona italiana més vella que ha superat el Covid-19. Un moment en el que en Itàlia les dades registren més de 5.400 morts i que ahir va decidir endurir les mesures per a frenar l'avanç del virus.

D'esta manera Alma s'ha convertit en la imatge del â€˜Sí que es pot’, és l'exemple que acredita que és una malaltia superable a pesar de patir-la en una edat avançada. La dona va ingressar el passat 5 de març en dependències mèdiques, quan va ser registrada com un positiu en coronavirus.

La dona no va necessitar tractament antiviral

Segons informen els metges que van tractar a la pacient en el mitjà ‘Gazzeta di Modena’, la dona no va haver de tractar-se amb una teràpia antiviral per a superar la malaltia. Â«Sí, estic bé. Eren molt bones persones les que m'han cuidat tan bé i ara m'envien a casa, en una estona», declarava el dia de la seua alta.

Alma s'ha convertit en una pacient que ha suposat «un orgull per al personal» mèdic. A demés, el seu cas ha sigut promogut pel mateix Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir.

El coronavirus a Itàlia

A pesar d'això, Itàlia és el país que més morts ha registrat per coronavirus en tot el món. Els nombres de defuncions han superat als del país d'origen del virus, la Xina, cosa que ha suposat un augment en les mesures de seguretat preses per l'Executiu del país transalpí.

En concret, l'Exèrcit italià reforçarà els controls establerts en carreteres i ciutats, ja que està prohibit que les persones es desplacen des de la seua ciutat de residència a una altra. Incomplir esta mesura podria comportar una multa de fins a 4.000 euros i una sanció penal de tres mesos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta estafa: El correu de la DGT que no has d'obrir" "Ja se sap quan se celebrarà la Fira del Llibre de València"