Li han de parar els peus: Ana Rosa es passa de frenada amb Rocío Carrasco

Paloma García Pelayo ha demanat rigor periodístic als seus companys

Ana Rosa Quintana no s'ha limitat a l'hora d'opinar sobre el testimoniatge de Rocío Carrasco. La periodista i els seus col·laboradors han aprofundit en tots els detalls del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Tot i les crítiques que Jorge Javier Vázquez feia a Telecinco per 'desgastar' el documental amb una cobertura 24 hores al dia que «produeix l'efecte rebuig», 'El programa de Ana Rosa' ha continuat creant una taula de debat generalment composta per dos bàndols.


Esta disparitat d'opinions en el plató de Telecinco ha estat este dimarts més present que mai. Els col·laboradors del programa s'han enredat en una discussió després que l'espai conduït per Ana Rosa Quintana s'haja fet ressò d'una informació del diari 'El Mundo' que qüestiona l'intent de suïcidi de la filla de Rocío Jurado.

Paloma García Pelayo diu 'prou' per l'última informació sobre Rocío Carrasco

Este dimarts, els tertulians de 'El programa de Ana Rosa' han estat convidats a debatre sobre l'última informació publicada pel diari 'El Mundo', on es posa en dubte el testimoniatge ofert per Rociíto sobre el seu intent de suïcidi.

No obstant això, Paloma García Pelayo s'ha mostrat molt crítica per tractar este tipus d'informació i ha dit 'prou' en demanar als seus companys «rigor» periodístic.

«Estem jugant amb informació molt delicada. S'estan presentant dos punts que es donen com a bons i no és així», ha assenyalat la periodista provocant l'empipament de la seua companya de professió, Beatriz Cortázar.

«Estem analitzant el que han comptat en un mitjà. No estem jugant amb res», es defensava llavors la periodista madrilenya.

Malgrat que la insistència de García Pelayo per abandonar un «tema molt seriós» que inclou «informacions contràries que no s'ajusten al que han redactat els especialistes», Beatriz Cortázar ha volgut insistir a abordar una informació que intenta restar veracitat al testimoniatge de Rocío Carrasco.

«Este ingrés és el que s'utilitza per a reobrir una causa que s'havia arxivat. Va ser el més demolidor. Però parlem d'una ingesta que tots els psiquiatres diuen que no és letal», assenyalava la periodista.

«Si fos letal, no ho hagués explicat. A tu t'agrada el rigor. Em negue a no ser rigorosa. No es pot dir que són tres pastilles», argumentava Paloma García Pelayo visiblement indignada davant l'actitud de la seua companya, que no va dubtar a contestar-li.

«No donem lliçons de rigor. Ho ha publicat un diari», advertia Beatriz Cortázar. «Ho desmentisc jo. Amb tot el respecte t'ho dic», li contestava García Pelayo amb els informes mostrats per Rocío Carrasco a la mà.

Altres enfrontaments en el plató d'Ana Rosa Quintana per Rocío Carrasco

No és la primera vegada que el documental de Rocío Carrasco dona peu a un enfrontament en el plató de 'El programa de Ana Rosa'. Ni la primera vegada que es generen crítiques per algunes de les informacions o opinions ofertes en el programa.

La mateixa presentadora ha estat durament criticada per les seues declaracions a favor d'Antonio David i per continuar qüestionant a Rocío Carrasco pel paper que ha exercit com a mare.

«Són coses que jo entenc que necessitava explicar-ho i comptar la seua veritat i dir com ho ha viscut. La mare no podria haver fet el testimoniatge sense ficar a la filla? Als fills cal protegir-los, estigues amb ells o no, sempre, fins i tot quan fan les coses més horribles. És terrible per a una noia de 25 anys escoltar el que ha escoltat, la pressió que té... És la meva manera de pensar», deia Ana Rosa Quintana després de veure els dos primers capítols del documental.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Johnson & Johnson paralitza la distribució de la vacuna Janssen a Europa" "El govern et donarà 12.000 euros si et jubiles a una edat concreta"