Andrés Suárez inaugura el cicle de concerts 'Vila-real Alive' este dissabte

El cicle se celebrarà del 19 al 25 de setembre
Actuarà este dissabte en Vila-real | La Voz de Galicia

El nou cicle de concerts 'Vila-real Alive', que se celebra en la localitat de la Plana Baixa (Castelló), comptarà amb quatre actuacions musicals de diferents estils d'artistes com Andrés Suárez, Llaura Malikian, Coc Malla i Maleïda Nerea, que representen una projecció nacional i internacional com a part del Pla de renaixement impulsat per l'equip de govern per a reactivar la cultura i l'economia.

En un comunicat, el consistori ha anunciat que els concerts seran del 19 al 25 de setembre, en el recinte del col·legi Verge del Carmen, un espai fitat i a l'aire lliure, i amb les corresponents mesures de prevenció per la pandèmia. El regidor responsable de la marca Vila-real Ciutat de Festivals, Diego A. Vila, ha assenyalat la rellevància d'este cicle de concerts, que durant este estiu ha recorregut 40 ciutats de tota Espanya.

El cantautor gallec Andrés Suárez obrirà el cicle de concerts el dissabte 19 de setembre; el dimarts 22 serà el torn del violinista internacional Llaura Malikian; el líder i vocalista dels Ronaldos, Coc Malla, actuarà el dijous 24; i la formació de pop rock Maleïda Nerea tancarà el cartell amb un concert el divendres 25 de setembre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un advocat intenta introduir droga en la presó de Picassent" "PCR per a tots els professors de Torrevieja a finals de la pròxima setmana"