Creen una aplicaci贸 per a trobar taula en temps real en els locals del territori valenci脿

Els usuaris poden rebre una notificaci贸 quan la taula de l'establiment es quede lliure
Tamb茅 podran accedir a la carta i buscar establiments | ACN

Findyt 茅s una nova aplicaci贸 m貌bil que permet als usuaris saber en temps real la disponibilitat de taules que hi ha en un local del territori valenci脿. Amb esta nova aplicaci贸 m貌bil, disponible per a Android i iOS, els usuaris podran vore en temps real la disponibilitat de taules del local i rebre una notificaci贸 quan es quede alguna lliure.

Amb esta nova ferramenta, que es va publicar la setmana passada, es pret茅n reduir les cues en la porta i voltants dels negocis per a evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels establiments i les persones, han informat els fundadors en un comunicat.

Findyt arriba a la Comunitat Valenciana, Albacete i M煤rcia com una soluci贸 f脿cil i segura de planejar les eixides a partir d'ara. D'esta forma, actualment es mostren uns 6.000 establiments entre restaurants, bars, quiosquets, cafeteries, un n煤mero que anir脿 creixent igual que ho faran les funcionalitats de l'app i el seu 脿mbit d'actuaci贸.

Un dels fundadors de Findyt, Alberto Garc铆a, ha destacat que l'aplicaci贸 t茅 molt de potencial. 芦Som ambiciosos i no ens volem quedar nom茅s en Val猫ncia, volem assentar-nos ac铆, vore si funciona b茅, l'acceptaci贸 que t茅 entre la gent i expandir-nos a nivell nacional i fins i tot internacional禄, ha assenyalat.

Amb esta app els clients podran rebre una notificaci贸 del seu restaurant o bar favorit quan es quede una taula lliure per a ells o quan hi haja un nou local en la seua zona. Tamb茅 podran accedir a la carta i buscar establiments filtrant per si tenen men煤 diari o no, si estan oberts, si hi ha taules lliures o disposen de terrassa.

Adaptaci贸 a la nova normalitat

Un altre dels creadors de l'app, Francisco P茅rez, ha indicat que 芦no hi ha cap aplicaci贸 pareguda a esta禄. 芦Unes altres et poden dir la quantitat de bars que hi ha o podr脿s vore la carta, per貌 cap mostra en temps real la disponibilitat de taules禄, ha indicat. En esta l铆nia, ha destacat que 芦hui en dia hi ha una necessitat de qu猫 la gent no perda el temps, i per aix貌 hem anat en esta direcci贸禄.

芦La nova normalitat ens espenta a reinventar-nos禄, ha assegurat, al mateix temps que ha afegit que, amb esta idea, tres emprenedors valencians han decidit fer costat a l'hostaleria i fomentar la distribuci贸 de persones en els diferents locals per a activar l'economia.

D'esta forma, a dem茅s de promocionar-se i conseguir m茅s clients, els establiments poden usar l'aplicaci贸 com una ferramenta de gesti贸 interna amb la que tindran la possibilitat de controlar la plantilla d'empleats, vore l'estat de les taules o afegir el men煤 diari. A tot aix貌 s'aniran sumant noves funcions com la gesti贸 de reserves o la inclusi贸 de noves tecnologies.

Una aplicaci贸 no nom茅s per al coronavirus

A dem茅s, els locals 芦podran adaptar-se a les noves exig猫ncies, perqu猫 si hi ha un rebrot o continua limitant-se l'aforament, ells mateixos podran modificar el nombre de taules disponibles que tenen i, per tant, simplificar el tr脿nsit i les reserves禄, ha ressaltat.

Encara que Findyt haja sigut creada en plena pand猫mia, Garc铆a ha apuntat que 芦no 茅s una aplicaci贸 de pas per la Covid-19, sin贸 que ve a quedar-se per a fer-nos la vida m茅s f脿cil禄.

Amb motiu del llan莽ament de l'aplicaci贸, els creadors de Findyt oferixen als establiments la subscripci贸 gratu茂ta fins a l'1 d'octubre de 2020 per a que proven i 芦puguen vore f脿cilment com 茅s l'app des de dins禄. Despr茅s d'este temps, hi ha diversos paquets 芦segons les necessitats de cada local禄. Per als usuaris, en canvi, es tracta d'una ferramenta totalment gratu茂ta que est脿 disponible tant per a Android com iOS.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Les 10 recomanacions dels pediatres valencians per a una tornada a l'escola segura" "Paola, la professora que ha perdut la vida en directe quan feia una classe virtual"