À Punt prepara un talent show amb Samantha, la valenciana d'OT, com a jurat

El programa s'anomena 'Duel de veus'
Va ser concursant de Operación Triunfo 2020 | Minuto E

À Punt continua apostant pels programes musicals en la seua nova temporada. La cadena valenciana ha decidit llançar un nou espai musical anomenat 'Duel de veus' i que s'estrenarà en 2021. A finals d'este mes de novembre comencen les gravacions, que duraran fins al mes de gener.

Segons informa 'FormulaTV', el nou programa estarà conduït per Ã€lex Blanquer, una cara ja coneguda pels espectadors valencians ja que presenta 'Cara o creu' i a demés ha sigut reportera en el magazin de les vesprades 'À Punt directe' i en les Campanadas 2019-2020. 

Es posa davant del nou show musical després de convertir-se en una de les reporteres més virals de moment ja que va protagonitzar un divertit moment. Li va costar molt dir el nom de la localitat d'Alcalalí en un directe. 

En 'Duel de veus, els jutges de les actuacions seran tres coneguts rostres pels espectadors entre els que destaca Samantha Gilabert, la que va ser concursant de Operación Triunfo 2020. També estarà present l'humorista Eugeni Alemany i la cantant Sole Giménez.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hostalers opten per avançar al migdia els sopars de la Nit de Cap d'Any" "Intervenen 26 obres d'art falsificades d'autors valencians"