Arriba la XVIII edici贸 de la mostra de teatre 'Esc猫ncia' a Foios

Enguany, per primera volta, se celebrar脿 a l'aire lliure
La mostra comen莽a este dijous | Ajuntament de Foios

La XVII edici贸 d'Esc猫nia, la mostra de teatre novell de la localitat de Foios, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), arriba del 10 al 13 de setembre en el parc Rei en Jaume.

Este any seran quatre les companyies que oferiran els seus espectacles en un escenari a l'aire lliure que garantir脿 totes les mesures de seguretat. La programaci贸 comen莽ar脿 dijous 10, a les 22.00 hores amb l'acte inaugural 'A casa i sort!', de la m脿 de la companyia de Dansa Da Dos de Foios. I a continuaci贸, des de les 22.30, 'Saudade o Fado de Fernando', d'Anatomia del Cactus, des de Lleida.

Divendres a les 22.30 hores ser脿 el torn per a l'obra 'Mauthausen. La voz de mi abuelo', de Trajin Teatro, companyia madrilenya. I dissabte, tamb茅 a les 22.30, ser脿 el torn per als malaguenys de Tantonteria Teatro amb la representaci贸 de 'Tiempos viejos'. Finalment, diumenge a les 22.30 tancar脿 el certamen Los Martes No, des de Madrid amb la seua obra 'La margarita del Tajo que dio nombre a Santar茅n'.

Els preus de les entrades s贸n de 3,50 鈧 per obra (2,90 per a jubilats i Carnet Jove) i de 14,00 鈧 (11,60 per a jubilats i Carnet Jove) el bono-Esc猫nia per a tots els espectacles. La reserva del bono-Esc猫nia es podr脿 fer del 3 al 10 de setembre, i les entrades soltes des del 7 al 13. I la reserva ser脿 a trav茅s de l'脌rea de Cultura, en el carrer del Periodista Badia 5, al tel猫fon 96 148 00 28 o al correu cultura@foios.es, en horari de 09.00 a 14.00 hores.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Obert el termini per a les ajudes a les bandes de m煤sica" "Destinen m茅s de 5 milions d'euros per a l'educaci贸 digital valenciana"