El Barça – Madrid es disputarà, finalment, el 18 de desembre

Estava previst que la decisió es fera pública este dilluns passat, però la falta d'acord entre les parts implicades ho va impedir
El Barça - Madrid es disputarà finalment en desembre | FC Barcelona

El Clàssic ja té data. Tal com ha fet confirmat el Comité de Competició de la RFEF, el partit que enfrontarà el FC Barcelona i el Reial Madrid es disputarà el pròxim 18 de desembre en el Camp Nou. D'esta manera, es manté la data que van pactar els dos equips, una volta s'havia pres la decisió de posposar el partit que s'havia de jugar este 26 d'octubre per la situació de tensió en Barcelona.

Denegades les al·legacions de la Lliga

El comité ha denegat les al·legacions fetes per la Lliga Professional de Futbol. La LFP havia sol·licitat que el partit no es disputara en esta data sinó el 4 de desembre, data lliure guardada per ells i la federació per possibles canvis de partit.

També argumentaven que durant eixe dia es jugava una semifinal del Mundial de Clubs. Tot i això, Competició hauria prioritzat el pacte entre els dos clubs, sobretot, per l'oposició del Barça al 4 de desembre per haver de jugar un partit de Champions la setmana següent. 

També pots llegir... 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aplaudiments i banderes per a rebre als policies en València al tornar de Catalunya" "L'exhumació de Franco serà esta mateixa setmana"