Registrat un brot de coronavirus en un aniversari en Burjassot amb sis contagiats

Es tracta del tercer brot des de què s'acabà l'estat d'alarma
Es tracta del tercer brot en el territori valencià des de la fi de l'estat d'alarma  | València Diari

De l'última actualització de dades per municipis de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública es desprén que entre el 2 i el 6 de juliol, és a dir, en quatre dies, s'han registrat 9 casos nous de coronavirus en la localitat de Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (València).

Segons ha avançat 'Las Provincias', sis d'ells s'haurien detectat després de la celebració d'un aniversari, mentres que els altres tres casos nous no tindrien cap relació entre ells.

Este seria el tercer brot en el territori valencià i el segon en la comarca de l'Horta Nord (València) des de què acabà l'estat d'alarma, ja que s'han decretat en Rafelbunyol i en Castelló de la Plana

Este mateix matí de dimarts s'ha comprovat en el centre de salut de la localitat que el resultat positiu de sis proves PCR tenien relació amb una celebració familiar. Des de l'Ajuntament asseguren que la Conselleria els ha dit que «està tot controlat». A pesar d'això, ha sigut el mateix consistori el que ha demanat informació sobre la situació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualitzat: 26 localitats sumen algun positiu de Covid en els últims 4 dies" "Comença l'Escola d'Estiu 2020 de la Diputació de València"