Detecten un nou brot de coronavirus en una fàbrica de Mercedes en Espanya

Els empleats que han donat positiu ja es troben aïllats en els seus domicilis
Com a mínim hi ha tres positius | ACN

Com a mínim, tres treballadors han donat positiu per coronavirus en la fàbrica que Mercedes té en Vitòria. Un total de 5.000 persones treballen en la fàbrica a on s'ha detectat el brot. Segons avança el mitjà 'El Correo', els tres treballadors que han donat positiu forment part de la línia de producció i ja es troben aïllats en sa casa.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

No obstant això, 'elDiario' ha explicat que, segons fonts internes de Mercedes en Vitòria, a part d'estos tres positius, també s'haurien detectat diversos casos en diferents seccions de l'empresa automobilística.

El mateix mitjà afirma que des de la companyia ja s'està fent un protocol sanitari a on s'estan fent proves PCR als empleats que hagen tingut contacte amb els positius. S'espera a saber-se els resultats per a saber quines mesures hauran de prendre. Per la seua part, Mercedes no ha publicat cap informació sobre el brot, ni sobre canvis en la seua producció en Vitòria.

Els brots en Euskadi

Ahir es registraven fins a 166 nous positius per coronavirus, i la majoria són de Biscaia. De les 4.323 proves PCR fetes, 166 van eixir positives, segons ha informat el Departament de Salut. 107 corresponen a persones de Biscaia, 46 de Guipúscoa i 12 d'Àlaba. Hi ha un altre positiu que es troba fora d'Euskadi.

És per això que des del Departament de Salut se seguix insistint en el fet que calen extremar-se les mesures de protecció, sobretot, l'ús de mascareta i llavar-se les mans. També s'insistix a la població que «s'han d'evitar situacions de risc de transmissió, com ara reunions, celebracions, agrupacions de persones i, en general, qualsevol situació en què no siga possible mantindre la distància de seguretat».

A demés, i com ja ve avisant des de fa setmanes, han volgut recordar la importància de quedar-se en casa i tocar al centre mèdic per a avisar en cas de tindre símptomes de  coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Javier, el pacient que més temps ha estat en l'UCI per Covid-19 en Espanya" "Urgent Coronavirus: 2a discoteca afectada de València"