Caixa Ontinyent recupera el seu Mont de Pietat

L'activitat va nàixer en el 1884
Imatge de Caixa Ontinyent | Caixa Ontinyent

Després de 56 anys, Caixa Ontinyent ha recuperat el seu Mont de Pietat. Es tracta d'una activitat amb caràcter social, impulsada per la Fundació Caixa Ontinyent, i que té per finalitat oferir microcrèdits amb la garantia d'una joia o un altre objecte de naturalesa similar.

El Mont de Pietat havia nascut amb Caixa Ontinyent en 1884, i va acompanyar la seua activitat fins a 1964, quan esta classe de servicis van caure en desús. No obstant això, Caixa Ontinyent sempre ha mantingut la referència al Mont de Pietat en la seua raó social, i ara recupera la seua activitat, en un moment en el que la societat torna a demanar els seus servicis i que suposarà, a demés, una contribució a la inclusió financera.

Mont de Pietat Caixa Ontinyent comptarà amb una oficina situada en Ontinyent, la Vall d'Albaida (València), a la que es podrà acudir amb cita prèvia, cridant al telèfon 962 919 117. També podrà sol·licitar-se informació a través del correu electrònic fundacio@fundaciocaixaontinyent.es.

Concessió microcrèdits

La concessió de microcrèdits pel Mont de Pietat es fa a través d'un procediment molt senzill: un perit taxa la joia determinant el seu valor de mercat, el Mont de Pietat oferix un crèdit per import de fins al 75% d'eixe valor, se signa el contracte i el client rep el crèdit en l'acte, deixant la joia com a dipòsit. La joia pot recuperar-se en qualsevol moment de la vigència de l'operació, normalment d'1 any, i renovable fins a 3 anys. Els interessos i les despeses de taxació, que van a càrrec del client, s'abonen al venciment o cancel·lació de l'operació.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat «l’emblemàtic que resulta per a la nostra Caixa implantar el Mont de Pietat perquè és recuperar una part de la nostra essència per a posar-la al servici de la nostra gent amb un aire totalment renovat, actual, modern i nou. És una aposta pels microcrèdits com a fórmula d'ajuda a la inclusió social i al finançament de les activitats més quotidianes i diferents».

Recalcant, a demés «l’orgull que per a la nostra ciutat i les nostres comarques suposa tindre un Mont de Pietat propi. Eixe és precisament el paper de Caixa Ontinyent, posar a disposició de la societat tots aquells recursos que poden contribuir a un millor desenrotllament social i econòmic».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Repartiran equipaments informàtics per a les localitats valencianes" "Xàtiva condiciona el Centre de Bombeig d'Aigües Potables"