Castelló comptarà amb un nou consultori mèdic auxiliar a Benadressa

L'alcaldessa destaca l'obra que permetrà atendre una demanda dels veïns i veïnes i reforçar l'atenció mèdica en la zona

L'Ajuntament de Castelló reformarà un edifici en el grup Benadressa en el qual s'obrirà un consultori mèdic auxiliar i s'habilitarà un espai per a l’associació de veïns i veïnes.

L'obra té un pressupost valorat en 140.000 euros i es finançarà amb càrrec a una subvenció de 84.000 euros sol·licitada a la Diputació de Castelló, dins del pla Reactivem Castelló-Obres; i la resta, 56.000 euros, serà aportació municipal. L'espai està situat al costat del col·legi públic Benadressa, en la carretera Ribesalbes, número 49.

“Amb el condicionament d'este local en Benadressa que farà possible l'obertura d'un centre mèdic auxiliar donarem resposta a una demanda dels veïns i veïnes de la zona, que ens havien traslladat la necessitat de donar-li ús a este espai”, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco.

“Amb obres com esta que serà una realitat pròximament, l'Ajuntament de Castelló continua treballant pel benestar de la ciutadania”, ha apuntat la primera edila.

Per part seua, el regidor d'Urbanisme, José Luis López, ha posat l'accent que “a més de realitzar les obres corresponents per a condicionar el local com a ambulatori i millorar l'accessibilitat a este, s'habilitarà també un espai per als veïns i veïnes del grup Benadressa”.

L'equip de govern ja ha ratificat la sol·licitud de subvenció a l'administració provincial, a través del Reactivem Castelló-Obres, que permetrà impulsar el projecte al costat dels fons municipals, iniciant la tramitació per a la licitació i adjudicació de l'obra. El termini d'execució contemplat és de tres mesos.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Fòrum Connecta Labora de Torrent ofereix 86 llocs de treball" "11.210 sol·licituds en les primeres dos hores de tramitació del Pla Resistir Plus"