Cauen el 2n premi de la Bonoloto i el 3r de l'Euromilions en Sueca i Sant Vicent del Raspeig

En total, s'han repartit més de 200.000 euros entre els dos premis
Este dimarts ha tocat un premi de la Bonoloto en Sueca   | Cedida

 

Este dimarts 20 d'agost ha caigut la sort en el territori valencià, ja que s'han repartit dos premis en dos ciutats valencianes. Per un costat, l'Euromilions, que ha tocat en la localitat de Sant Vicent del Raspeig, en la comarca de l'Alacantí. I, per altre costat, la Bonoloto, que ha tocat en la capital de la Ribera Baixa, Sueca, i que ha repartit més de 100.000 euros al número premiat.

Quant al premi de la Ribera, ha sigut el de segona categoria, i ha donat 160.231,30€.  La combinació afortunada ha sigut la 4, 16, 20, 28, 41, 48. Complementari: 42. Reintegrament: 3 i ha sigut venuda en l'administració del carrer Sebastià Diego, 34 en Sueca.

Respecte del primer premi, de menor quantia, ha sigut per un bitllet que ha acertat els 5 números de la combinació però cap estrela. Per tant, l'afortunat guanyador de Sant Vicent del Raspeig ha endevinat els números: 20 - 22 - 23 - 24 - 37 però no les estreles 1 i 4, que completaven la combinació guanyadora del primer premi, que no ha tingut cap guanyador. Este bitllet ha sigut validat en el C/ d'Echegaray, 2, en el Despatx Receptor 3.060.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Què és la listeriosi, la perillosa infecció que preocupa a tota Espanya" "URGENT: Alerta sanitària per un bacteri mortal en tota Espanya"