El Cine Pot de Gandia reobri les seues portes seguint les mesures sanit脿ries

Ho ha fet amb la projecci贸 de tres pel路l铆cules en el teatre Serrano
Torna Cine Pot | Pixabay

Amb esta iniciativa, el departament de Cultura de l鈥橝juntament de Gandia, capital de la Safor (Val猫ncia), aposta per continuar fent cultura segura. La ciutadania est脿 demanant consumir cultura i reclama la tornada del Cine Pot, per aix貌, s鈥檋a programat esta activitat fins el 29 de desembre en la sala B del Teatre Serrano.

芦Apostem per continuar programant amb totes les mesures de seguretat, perqu猫 la cultura ha de continuar, i hem de seguir donant suport al sector, tan perjudicat per la crisi sanit脿ria禄, ha manifestat el regidor delegat de Cultura, Nahuel Gonz谩lez.

La sala B t茅 capacitat per a 84 places (deixant una butaca lliure de seguretat front al Covid-19). Entre d鈥檃ltres mesures de seguretat establertes en el Pla de Conting猫ncia, estar脿 marcada l鈥檈ntrada i l鈥檈ixida en la sala, hi haur脿 gel hidroalcoh貌lic i ser脿 obligatori l鈥櫭簊 de la mascareta. A dem茅s, tamb茅 es podran comprar les entrades de manera anticipada i de manera online i de forma presencial en la Casa de Cultura (tamb茅 anticipada).

Programaci贸

Quant a la programaci贸, per al mes d鈥檕ctubre es projectaran 3 pel路l铆cules, amb preu de 4 euros (3 a preu redu茂t), i es projectaran en dos sessions: una a les 19.00 hores i altra a les 22.30 hores:

  • Dimarts 13 d'octubre, la pel路l铆cula 'El hotel a orillas del r铆o'.
  • Dimarts 20 d'octubre, la pel路l铆cula 'Los informes sobre Sarah y Saleem'.
  • Dimarts 27 d'octubre, la pel路l铆cula 'Luz de mi vida'.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una xica de 22 anys amb c脿ncer per no rebre tractament en Espanya" "Urgent: Salvador Illa aclarix d'una volta per totes si ens tornaran a confinar"