Comprar amb la palma de la mà, el nou mètode de pagament d'Amazon

Els usuaris de la plataforma s'identificaran a través d'un sensor amb la mida, forma i empremta de la seua mà
Comprar amb la palma de la mà, el nou mètode de pagament d'Amazon | Digital Trends

Amazon ha posat en fase de proves final el seu nou mètode de pagament i identificació, amb el que els seus usuaris podran accedir als seus servicis i realitzar els pagaments de les seues compres tan sols amb la palma de la mà. Ho ha avançat el 'New York Post', que apunta al fet de què els mateixos treballadors de la companyia estan participant en les proves, utilitzant el sensor de la palma en les mateixes màquines expenedores de l'empresa.

El sistema, desenvolupat per la tecnològica 'Orville' es fonamenta en un escàner biomètric, que identifica l'usuari a través de la forma, la mida i les empremtes de la palma de la mà; fixant-se en eixes parts que són úniques de cada persona. Vinculades a cada empremta està l'usuari d'Amazon i el seu número de compte, de tal manera que se suprimix la necessitat de perdre temps utilitzant la targeta de crèdit o introduint codis de seguretat; tot això en un procés rapidíssim de només 300 mil·lisegons.

La privacitat, el principal 'handicap'

El nou mètode de pagament, que està previst que entre en funcionament a finals d'este mateix any en els supermercats Whole Foods (als EUA), propietat també de la companyia, ha anat acompanyat també de polèmica.

El principal obstacle que troba la innovació tecnològica és ni més ni menys que la privacitat dels seus usuaris, que com en tantes noves tecnologies, podria quedar totalment vulnerable en el moment de cedir la seua empremta biomètrica. Una qüestió important, que més enllà de possibles piratejos informàtics, podria ser el pas definitiu del transvasament de dades personals, i del que no es podria fugir, ja que a diferència d'una contrasenya, les empremtes biomètriques no es poden canviar.

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴 ALERTA: Esta perillosa pandèmia afecta ja a un de cada tres xiquets valencians" "💸 PLUJA DE MILIONS CV: 1r i 2n premi de la Loteria Nacional en València i Alacant"