Compromís i PP es neguen a blanquejar la mala gestió del PSOE en l'empresa pública d'Almussafes

La falta de transparència i les pèrdues després del tancament de l'exercici 2019 són alguns dels motius per a la retirada de la confiança de l'oposició
Denuncien que volen saber tota la informació sobre el nou contracte | Wikipedia

Els partits polítics Compromís i Partit Popular (PP) insten a Toni González, l'alcalde del PSOE d'Almussafes, en la Ribera (València), a deixar de fer d’oposició de l'oposició i que comence a treballar per a millorar la gestió i la transparència de l’Empresa Municipal de Servicis, a demés de contribuir a millorar l’ambient de l’empresa pública. Li recorden que compta amb una majoria suficientment amplia per a fer-ho i que només necessiten els seus vots, a banda de què cobren més de 100.000 euros per a gestionar-ho.

En el ple ordinari del mes d’octubre es va aprovar una modificació de crèdit de 110.000 euros per a incrementar la partida de l’Empresa Municipal de Servicis, una modificació que es va aprovar només amb els vots del PSOE davant dels dubtes i incògnites de l'oposició per a l'ús d’eixos diners.

Setmanes abans, a través d'una resolució d’Alcaldia, es va modificar el contracte de gestió entre l’empresa pública i l’Ajuntament, una modificació que en condicions normals hauria passat pel plenari, però que es va aprovar només amb la firma de l’Alcaldia.

L'oposició no té la informació del nou contracte

D’esta modificació no es va traslladar tota la informació a l'oposició, ni com a regidors, ni com a membres de la Junta General de l’empresa. Només constava el nou preu de 18 euros per hora per a la neteja extraordinària del Covid-19 sense acreditar quina part d’eixe preu repercutiria en el salari de les netejadores, ni tampoc el número d’hores a fer, ni el número de noves treballadores.

En la resolució no quedava garantit que este augment de preu per hora Covid-19 es reflexara en el salari de les treballadores, ni en quina proporció. «De fet, hui en dia no tenim constància de què en l’última nòmina s’haja vist reflectit el nou preu», sentencien els dos partits polítics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tota la programació del 9 d'Octubre de Godella" "Atenció: Compte arrere per al canvi d'hora d'octubre"