El concert desastrós de David Bustamante

El cantant càntabre va estrenar la temporada nadalenca d'un dels centres comercials més coneguts de València amb una actuació plena de problemes
Bustamante fa una actuació desastrosa en un centre comercial de València | Europa Press

 

David Bustamante ha estat l'encarregat d'obrir la temporada nadalenca d'un dels centres comercials de València més coneguts. Si bé se suposava que la seua actuació seria perfecta, segons informa 'La Coctelera' la nit de Bustamante va estar plena d'errors i moments de voler fondre's. Tot i això, els seus fans incondicionals van intentar fer-li passar aquest mal trago tan bé com van poder, aplaudint-lo i animant-lo durant tota l'actuació.

Una actuació plena de problemes tècnics

Milers de persones esperaven amb candeletes l'actuació del cantant, però al principi de l'actuació el micròfon no funcionava i després el so va anar empitjorant. El càntabre estava inquiet i va estar tota l'actuació parlant amb els tècnics i, encara que sabia que alguna cosa no anava bé, va intentar seguir endavant com va poder.

A més, la tos el va interrompre diverses vegades entre estrofa i estrofa i David bevia aigua per intentar calmar-la, però no ho aconseguia. Fins i tot ho va intentar solucionar fent que el públic cantara per ell. Semblava com si volguera que aquell moment vergonyós s'acabara com més prompte millor, ja que res li eixia com hauria volgut i se'l veia inquiet i nerviós.

Malgrat tots aquests problemes, Bustamante va entonar com va poder algunes de les seues cançons com 'Dos hombres y un destino' o 'Feliz'. I es va integrar tant en l'ambient nadalenc que també es va atrevir a cantar una nadala.

Gràcies als seus fans l'espectacle va continuar

Bustamante no es pot queixar del compromís i suport per part dels seus fans. Gràcies als seus víctors i ovacions l'espectacle va continuar i van animar el cantant. David es va emocionar i els va llançar un bes. En un dels seus gestos típics i efusius, es va donar un colp al pit per demostrar-los que els porta al cor. 

Quan es va acabar l'actuació se'n va anar ràpidament i va evitar les preguntes dels periodistes que es va trobar pel camí amb un rotund «ací no hi podeu estar». Malgrat haver acabat malament, al principi, abans de l'actuació, l'ex de Paula Echevarría va ser l'encarregat de viure el bonic moment de prémer el botó de l'enllumenat, juntament amb la guanyadora d'un sorteig entre els clients VIP del centre comercial.

David Bustamante va rebre tot el suport del públic durant el concert | València Diari

 

David no vol saber res de la premsa

La relació de Bustamante amb la premsa ha tingut els seus moments alts i baixos. Al principi normalment era un cantant amable i relativament assequible, però des que el seu matrimoni amb Paula va entrar en crisi i després es van separar, la relació que té Bustamante amb els mitjans és tensa i distant.

Des que va concedir una exclusiva en què parlava sobre el seu divorci de la mare de la seua filla Daniela, el cantant ha estat d'allò més lluny dels periodistes. I la darrera entrevista de la seua ex, Ares Teixidó, no va contribuir a millorar aquest fet, ja que el va tornar a situar en el punt de mira.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Felip i Letícia viuen un bon moment després de setmanes de polèmiques" "Màxima preocupació per l'estat de salut de Carmen Sevilla"