Albalat dels Sorells organitza la sexta edició del concurs fotogràfic 'Dones en el seu dia a dia'

La presentació de les imàtgens finalitza el pròxim 25 de febrer
El consistori ha anunciat la sexta edició d'este concurs fotogràfic | Viquipèdia

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha anunciat amb motiu de la 'Setmana de la Dona 2021', la sexta edició del concurs fotogràfic amb telèfon mòbil 'Dones en el Seu Dia a Dia'.

El consistori de l'Horta Nord ha explicat que la temàtica del concurs és el paper de les dones en qualsevol àmbit social: familiar, professional, cultural, artístic, etc. i té l'objectiu de visibilitzar-la.

A demés, en la sexta edició d'este concurs fotogràfic, podrà participar qualsevol persona a partir de 14 anys resident en Albalat dels Sorells.

Requisits per a participar

D'altra banda, es podran presentar fins a dos fotografies. Les fotos s'han de fer amb el telèfon mòbil. Cal destacar que estarà permès retocar la imatge amb diferents aplicacions. Les fotografies s'enviaran per correu electrònic o whatsapp i aniran acompanyades obligatòriament de les següents dades: títol de la foto, nom i cognoms de l'autor, adreça actual i telèfon. 

El correu per a poder enviar les imàtgens és: administrativa@albalatdelssorells.net. No obstant això, si preferixes usar el whatsapp per a participar en el concurs, has d'enviar un missatge al telèfon: 627. 448. 934.

El termini per a participar en el concurs 'Dones en el seu dia a dia', finalitza el pròxim 25 de febrer. No t'ho penses i participa! 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El retard en l'enviament de Moderna, una amenaça per a la immunització de sanitaris" "ATENCIÓ: Dubtes que has de resoldre abans de posar-te la vacuna"