Confirmen un brot de 12 contagis amb origen en un bar de Sumacàrcer

S'està tancant el rastreig per a trobar a tots els clients que puguen estar afectats
Un bar, origen d'un brot en Sumacàrcer | ACN

Un bar de la localitat de Sumacàrcer, en la comarca de la Ribera (València), ha sigut l'origen d'un brot de 12 persones contagiades per coronavirus. Ara, les autoritats sanitàries estan traçant el focus i intentant trobar a tots els possibles afectats.

Segons ha avançat 'Levante-EMV', quan el dijous es va detectar un positiu en el restaurant, ràpidament es va iniciar el corresponent protocol establit i es van adoptar les adequades mesures de seguretat respecte al tractament de casos de coronavirus.

Davant d'esta confirmació, el primer que s'ha fet és buscar i contactar amb totes les persones que han pogut passar pel bar, per tal d'informar-los de la situació per a que es facen les proves PCR. Ara, mentres s'acaba de tancar el rastreig, alguns dels clients del restaurant estan confinats en casa a l'espera dels resultats del test.

No obstant això, pareix que alguns veïns s'estan saltant el protocol i les normes, motiu pel que des de la Policia Local de Sumacàrcer han publicat un missatge d'advertència per a recordar que incomplir estes mesures és motiu de sanció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El missatge poc esperançador de Simón sobre la situació del coronavirus al país" "Última hora: El govern de Sánchez dona la millor notícia a milers de treballadors"