El Consell destina 5,2 milions d'euros per a l'educació digital d'este curs

La inversió va destinada per a dotar els centres dels recursos digitals necessaris
Ajudes de 5 milions d'euros per a l'educació digital valenciana | València Diari

El Consell ha autoritzat una transferència de crèdit per import de 5,2 milions d'euros dels Pressupostos de la Generalitat per a donar suport a la transformació digital del sistema educatiu i mitigar el possible impacte de la pandèmia en el desenrotllament del present curs escolar.

L'acord, adoptat el 4 de setembre, recull una minoració de crèdit de 5.273.233 euros en la línia 'Finançament delegació de competències en matèria d'infraestructures educatives Educació Primària', de la Conselleria d'Educació, que es transferix al capítol d'Innovació tecnològica educativa de la Conselleria d'Hisenda, segons publica este dimarts el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

L'augment d'euxe capítol perseguix donar cobertura pressupostària a la subscripció del conveni entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional, la Generalitat Valenciana i l'entitat Red.es, per a l'execució del programa 'Educa en Digital'.

Esta inversió contempla accions de dotació de dispositius i altres recursos educatius digitals, en l'adequació de les competències digitals del personal docent i en l'aplicació de la intel·ligència artificial a l'educació personalitzada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El telèfon per a resoldre dubtes de l'inici del curs escolar" "Xirivella reforça les restriccions en la tradicional 'Nit de les Figues'"