El Consell treballa en unes ajudes per a les empreses turístiques «durament castigades»

Este decret s'aprovarà previsiblement en el ple del Consell d'este divendres, 17 d'abril
Benidorm | VisitaBenidorm

El president Ximo Puig, ha anunciat este dilluns que la Generalitat treballa en un decret d'ajudes per al sector turístic que permeten reforçar a les empreses «durament castigades» per la pandèmia i la crisi econòmica del coronavirus.

D'eixa manera ho ha avançat després de reunir-se amb els presidents de les cambres de comerç per a abordar la seua contribució en la lluita contra la Covid-19. Este decret s'aprovarà previsiblement en el ple del Consell d'este divendres, 17 d'abril.

L'objectiu és donar resposta a les companyies la recuperació de les que no siga immediata quan s'alce l'estat d'alarma en Espanya, detalla Presidència de la Generalitat. Al costat de les subvencions, Puig ha subratllat la necessitat de fer campanyes de promoció del turisme cap al territori valencià, una volta superada la crisi sanitària, per a destacar la «seguretat» de la destinació valenciana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Uns 350.00 treballadors valencians afectats per ERTO en el primer mes de confinament" "Sagunt detecta un augment del consum d'aigua en segones residències"