Un metge de Xàbia es nega a fer-li una segona PCR a una pacient que seguia contagiada amb coronavirus

La pacient es va fer la prova pel seu compte i va donar positiu
Una xica de Xàbia denúncia que el seu metge es va negar a fer-li una segona prova de PCR | EFE
 

Una veïna de Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha denunciat que el passat 17 d'agost, un metge del seu centre de salut li va donar l'alta mèdica després d'haver patit el coronavirus. La xica assegura que el metge li va dir que podia fer una vida completament normal sense fer-li una segona prova de PCR que confirmara que ja havia superat el Covid-19. 

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV' la xica de 34 anys de Xàbia no es va quedar tranquil·la i es va fer una nova prova pel seu compte. Lamentablement, els resultats de les mostres PCR van donar positiu, i la xica seguia infectada. Per esta raó, l'afectada ha presentat una queixa formal a on afirma que es va sorprendre quan el 17 d'agost el seu metge de capçalera li va indicar que ja havia complit els dies d'aïllament estipulats pel Ministeri de Sanitat i que, com que no va presentar símptomes, li donaven l'alta.


La pacient assegura que li va demanar al metge que li feren una segona prova PCR, ja que volia assegurar-se que estava curada, però el doctor li va dir que podia fer vida normal. «Li vaig comentar que tinc família de risc i que no volia contagiar-los a ells, a la meua parella i als meus amics», ha explicat la veïna de la Marina Alta.

Dies després, l'afectada per coronavirus va tornar al centre de salut a on li van insistir que podia continuar fent vida normal en no presentar símptomes propis de la malaltia. Finalment, el 21 d'agost li van fer la segona PCR, que va donar un resultat positiu, i per tant, es va vore obligada a aïllar-se i demanar la baixa laboral.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Mutant inaugura la temporada amb l'obra 'Lázaro'" "'La mar de teatre' arriba el divendres a Gandia"