El coronavirus registra més de 6.400 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid és la comunitat amb major número de casos per coronavirus
51.675 víctimes des de l'inici de la pandèmia| Europa Press

Este dijous, 7 de gener, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 6.498 nous casos de coronavirus en les últimes hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 2.024.904 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 530 defuncions en Espanya en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 51.675 morts per coronavirus.

Este dijous, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 1.045 nous infectats. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut el territori valencià amb 135 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: El nou rècord de contagis per coronavirus en el territori valencià" "URGENT: Tots els nous brots confirmats en el territori valencià"