Més de 5.000 nous contagis per coronavirus en Espanya en les últimes 24 hores

En les últimes hores han mort 486 persones
Preocupació en Castella i Lleó per l'augment de defuncions a causa del coronavirus | Europa Press

El coronavirus es dispara de nou en Espanya. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització dels nous casos per coronavirus este dimecres, 14 d'octubre, que apunta que s'han diagnosticat 5.104 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Este total puja hui fins als 908.056 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 486 defuncions en els últims 7 dies, 81 més que ahir. Per la seua part, el balanç total és de 33.413 morts, 209 més que des de l'últim informe publicat pel Ministeri.

Este dimecres, Madrid lidera de nou el rànquing de casos diagnosticats per Covid-19 en les últimes hores, amb un total de 2.212. En canvi, la regió amb més defuncions en els últims 7 ha sigut Castella i Lleó, que ha notificat 104 víctimes per la pandèmia. En Andalusia s'han confirmat 75 noves morts a causa del coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El cine Pot de Gandia reobri les seues portes" "Repartixen tests ràpids per a diagnosticar el Covid-19 en el territori valencià"