Pugen els contagis per coronavirus en Espanya en les últimes hores

Han mort 26 persones en l'última setmana
Es disparen els contagis en Espanya | cedida

Els contagis per coronavirus en Espanya no paren de pujar. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dilluns, 3 d'agost, que apunta que s'han diagnosticat 968 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Ara bé, les xifres continuen sense quadrar: mentres que este divendres es comptabilitzaven 288.522 casos confirmats, hui este total puja fins als 297.054 contagis (en són 8.532 més). Este desajust es podria deure a casos no detectats en el dia previ, sinó en dies anteriors, i que no s'havien sumat.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 26 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 28.472, 27 més que divendres.

Este dilluns, Aragó s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 586. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Aragó, amb 15 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vilamarxant prohibix el bany en el riu Túria" "Tota la programació del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola"