Pugen els contagis per coronavirus en Espanya en les últimes 24 hores

Han mort 16 persones en l'última setmana
La regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Madrid | EP

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este divendres, 7 d'agost, que apunta que s'han diagnosticat 1.895 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Ara bé, les xifres continuen sense quadrar: mentres que ahir es comptabilitzaven 309.855 casos confirmats, hui este total puja fins als 314.362 contagis (en són 4.507 més). Este desajust es podria deure a casos no detectats en el dia previ, sinó en dies anteriors, i que no s'havien sumat.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 16 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 28.503, tres més que ahir.

Este divendres, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 567. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Madrid, amb 4 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els contagiats de coronavirus confirmen nous símptomes" "Nou avís de l'OMS sobre el coronavirus: «És millor que tot el món es prepare»"