El coronavirus arriba a quatre residències valencianes més i ja en són 25

Les mesures 'anticovid' s'han intensificat en estos centres de majors
La situació en les residències valencianes torna a ser preocupant | Pixabay

Durant els mesos més preocupants de la pandèmia (març i abril), les residències eren un dels principals focus de contagi i a on, per desgràcia, es van produir més defuncions. Ara, preocupen de nou estos centres de majors, a on el coronavirus està tornant a tindre una incidència important.

Ara com ara, en el territori valencià, hi ha un total de 25 residències amb casos actius de Covid-19. Este mateix dimecres se sumaven quatre centres més —tres en Alacant i un en València—. En concret, hi ha 11 residències afectades en la província d'Alacant i 14 en la de València.

A demés, també dimarts, l'última actualització de la situació de la pandèmia en el territori valencià confirmava cinc casos nous entre els residents valencians i cinc més entre els treballadors d'estos centres.

Des de què es posà fi a l'estat d'alarma, les principals mesures 'anticovid' han anat dirigides a estos centres, davant del temor d'un repunt en este àmbit. Ara, les mesures restrictives s'han intensificat amb la nova resolució: s'han restringit les visites i eixides i tots els nous ingressos o reingressos i els treballadors nous o els que tornen de vacacions s'hauran de sotmetre a una prova PCR, per a evitar una major propagació del virus en les residències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un infermer avisa: «Ens arriba un tsunami a Espanya en poques setmanes»" "Els 20 nous brots de coronavirus en el territori valencià"