Cua de cotxes davant de l'hospital de campanya de la Fe en València per a fer-se PCR

L'hospital obrirà per les vesprades
S'han acumulat centenars de cotxes | EFE

Conductors de desenes de cotxes han fet cua este dilluns davant de l'hospital de campanya de la Fe de València per a fer-se les proves de detecció de Covid-19, un sistema que permet agilitar la presa de mostres i minimitzar riscos de contagi.

L'hospital de campanya construït al costat de la Fe, que el dijous passat va patir els efectes de les pluges torrencials que van afectar la ciutat, continua duent a terme proves PCR i també obrirà per les vesprades per a fer proves en l'àmbit educatiu.

A demés, col·laborarà en el nou estudi de prevalença que s'iniciarà en breu en tota Espanya per a conéixer l'índex de persones que han passat el coronavirus, segons fonts sanitàries. L'hospital de campanya obrirà per les vesprades per a atendre la demanda actual de proves d'una forma més àgil i eixe nou horari es destinarà per a fer proves en l'àmbit educatiu, facilitant l'accés als pares amb els seus fills, segons va anunciar la setmana passada la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

I també va indicar que ha demanat un informe tècnic per a avaluar els efectes de les pluges en l'hospital de campanya i en altres infraestructures, i que s'han donat «totes les instruccions necessàries perquè s'esmene qualsevol anomalia que s'haja detectat» en estes instal·lacions i en qualsevol edifici que haja resultat afectat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Presentació del llibre 'Cap a on va l'Acadèmia Valenciana de la Llengua' el dimecres" "Urgent: Una farmacèutica dona la notícia més esperada sobre la vacuna del Covid-19"