Cullera decreta mesures extraordinàries davant de l'augment de casos en la Ribera

La Junta de Govern Local ha demanat reduir al mínim qualsevol activitat que no siga essencial
Altra localitat valenciana decreta mesures extraordinàries front el coronavirus | cedida

L'Ajuntament de Cullera, en la Ribera (València), ha decidit, entre les 22.00 hores d'este dimecres i el 19 de gener, tancar els parcs i jardins de la localitat i suspendre totes les activitats culturals i l'atenció al públic sense cita prèvia de les oficines d'atenció municipal davant de l'increment de casos en la comarca.

En un comunicat, l'Ajuntament ha informat que també es tanquen al públic les instal·lacions deportives municipals per a qualsevol activitat, a excepció de les fetes per deportistes federats, les que hauran de celebrar-se a porta tancada i sense presència de públic, i que se suspén qualsevol visita externa a la Residència Municipal de persones majors.

També es tancaran tant la Biblioteca Municipal com la Casa de la Cultura i tots els museus de la localitat, a demés d'intensificar-se les tasques de desinfecció de vies i espais públics. La Junta de Govern Local ha demanat reduir al mínim qualsevol activitat que no siga essencial, i limitar la interacció social que no siga imprescindible, i ha recomanat que, en la mesura que siga possible, la gent es quede en casa.

L'Ajuntament ha assegurat que tot i ser actualment una de les localitats que presenta una de les menors incidències per Covid-19 a la comarca, la situació en la Ribera «comença a ser preocupant». El consistori «vol continuar amb l'estratègia d'avançar-se i anticipar-se en haver comprovat que és esta manera d'actuar la que ens permetrà minimitzar els riscos de contagi a través de l'adopció de mesures preventives».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avisen d'una estafa relacionada amb la vacuna en diferents localitats valencianes" "Illa anuncia que es farà un document amb les persones que no es vacunen"