Desallotgen una festa il·legal amb més de 100 persones de tota Espanya en Pego

Els assistents no guardaven la distància social, ni portaven mascaretes
Desallotjen una festa il·legal en Pego | Google
 

Este matí de diumenge, 13 de setembre, diferents agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Pego, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han desallotjat una festa il·legal a on s'han reunit prop de cent persones de diverses províncies durant la nit i part del matí.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', cap dels participants portava mascareta i, encara que en el lloc a on s'han produït els fets els agents han trobat només a mig centenar de persones, la sospita és que pels camps de la zona s'ha amagat més gent. 

La Policia creu que la festa il·legal de Pego s'hauria organitzat en les xarxes socials. El lloc elegit per a celebrar-se la 'rave' ha sigut en el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, en la mateixa comarca.

El propietari del camp ha assegurat que no té res a vore amb l'esdeveniment. Tal com ha informat el citat mitjà, la DJ de la festa era d'Albacete i s'ha confirmat que hi havia persones de Picanya, Cap de Gata, Madrid i Zamora, entre altres llocs del país.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha confirmat el desallotjament i ha indicat que este matí hi havia un grup d'entre 30 i 40 persones que, a demés, no portava mascareta.

Des de la Policia Local de Pego han detallat que s'han alçat actes de denúncia per diverses infraccions, per tractar-se d'una activitat no permesa i incomplir mesures sanitàries de prevenció per a fer front a la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un advocat intenta introduir droga en la presó de Picassent" "Detectat un nou brot de coronavirus en Castalla"