Desinfecten la localitat de Toga després de confirmar-se un cas de coronavirus

En la província, hi ha un total de 106 casos confirmats
S'ha detectat un cas de Covid-19 en Toga | Diputació de Castelló

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) s'ha traslladat este divendres fins a la localitat de Toga, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), per a fer faenes de desinfecció dels carrers i places d'esta xicoteta localitat.

Una dotació formada per quatre bombers i un comandament, equipats amb els equips sanitaris corresponents, han estat treballant durant dos hores en el municipi, que va registrar fa uns dies el primer cas de coronavirus, cosa que havia portat al seu alcalde a demanar ajuda a la Diputació per a desinfectar els seus carrers.

En este sentit, els bombers han aplicat hipoclorit sòdic en les zones més sensibles, com l'entorn de la farmàcia, l'ajuntament, els accessos a l'església, bancs o les restes de fem.

La Diputació dóna suport als municipis amb menys recursos

La resposta de la institució provincial s’ha concretat després de la pertinent autorització de les administracions competents en la gestió de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

La petició de Toga arriba després de què la Diputació haja oferit un especial suport als pobles amb menys recursos, tal com ha traslladat als ajuntaments de la província el president de la institució, José Martí, qui ha anunciat que s'articularan, prèvia petició del municipi, els mecanismes adequats en aquells municipis xicotets que no disposen de mitjans humans i a on la Conselleria de Sanitat haja detectat alguna infecció per coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El telèfon de la Generalitat per a atendre a les persones amb símptomes, col·lapsat" "Urgent coronavirus: El territori valencià patix un repunt de contagis i morts"