Desvien avions a València i Alacant després del tancament de l'aeroport de Madrid

En total set vols s'han desviat a València i dos més a Alacant-Elx
L'aeroport de Barajas | Wikipedia

Diferents vols amb destinació Madrid han hagut de ser desviats a aeroports valencians, després que l'aeroport de Barajas haja tancat el seu espai aeri durant una hora este dilluns, a causa de la presència de drons en el terme d'esta instal·lació. 

Segons han informat fonts d'Aena, set vols s'han desviat a València, dos a Alacant-Elx, tres a Barcelona, dos a Valladolid i altres tres a Saragossa. De fet, un d'estos vols afectats era en el que viatjava el diputat europeu valencià pel Partit Popular, Esteban González Pons, que ha vist com el seu avió ha tingut que aterrar davant la falta de combustible en l'aeroport de Valladolid. 

El tancament de l'aeroport ha afectat Barajas des de les 12.00 hores. Des del comitè local de seguretat de l'aeroport de Barajas de Madrid han informat que retiren les restriccions i l'aeroport es troba operatiu després d'una hora de detencions en el trànsit aeri. Al punt de les 14.15 hores del migdia, 26 vols s'han desviat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum esta setmana en Castelló" "El xiquet operat per Cavadas mor per una hemorràgia massiva mentres tornava a casa"