Detinguda una dona com a presumpta autora de l'enviament dels vídeos sexuals del cirurgià valencià

L'arrestada és exparella de Senís i després de ser interrogada va ser posada en llibertat.
Imatge d'arxiu | Policia Nacional

 

La Policia nacional ha detingut a una dona com a presumpta autora de la distribució dels vídeos sexuals en els quals apareixia el cirurgià maxil·lofacial valencià Luis Senís.

La dona va ser citada a declarar i detinguda en la comissaria de Patraix aquesta setmana, després que s'haguera posat en marxa una investigació per esclarir l'autoria dels fets, arran d'una denúncia del mateix Senís i altra dona afectada.

Aquestes gravacions eren vídeos amb relacions sexuals explícites on apareixia el cirurgià i altres dones. Els vídeos, que estaven en un telèfon mòbil, van ser distribuïts a totes les dones de l'agenda de Senís, i posteriorment van ser compartits de forma massiva, arribant a milers de persones en poques hores.

Quan els vídeos ja havien sigut distribuïts, segons sembla, Senís es va posar en contacte amb dos dones, de les quals sospitava que podien haver sigut autores dels fets, per intentar resoldre la situació sense precisar la intervenció policial. No obstant això, el cirurgià va acabar denunciant els fets, i es va posar en marxa la investigació. També va denunciar la situació altra dona afectada, que apareixia en les gravacions.

La detinguda va furtar un dels telèfons a Senís el passat mes de febrer. Posteriorment se li va sostraure el segon telèfon, per part d'una segona dona, on es trobaven els continguts sexuals.

L'arrestada és exparella de Senís i després de ser interrogada va ser posada en llibertat, amb l'obligació de comparéixer quan siga requerida. Així mateix, la investigació continua oberta, enfocada cap a una segona dona que podria haver intervingut en els mateixos fets.

Entre les hipòtesis sobre els motius d'aquesta acció, es considera la possibilitat que siga una venjança personal o una forma de desprestigiar a Senís.

Polèmica pels vídeos

Aquests vídeos sexuals van ser distribuïts de forma massiva i entre ells un va suposar una polèmica considerable, pel lloc on havia sigut gravat.

Senís apareixia en aquestes imatges mantenint relacions sexuals en un habitacle previ a un quiròfan. L'escàndol estava relacionat amb el fet que una zona com aquesta ha d'estar totalment asèptica, lliure de qualsevol germen que puga provocar infeccions que des d'aquest espai puguen introduir-se al quiròfan i afectar al pacient.

Alguns mitjans, com El Español, apuntaven que a causa d'aquestes imatges el cirurgià havia sigut acomiadat de diverses clíniques on treballava.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El motiu pel qual Marta Sánchez esclata indignadíssima contra un Carnaval" "El vestit ideal per a convidades de boda és de Zara"