Detenen un advocat per introduir heroïna en la presó de Picassent

Els funcionaris de Presons van detectar 14 grams d'heroïna camuflada
Un advocat es detingut per introduir droga en la presó de Picassent | Europa Press

Este dilluns, 7 de setembre, cap a les 17.30 hores, un advocat ha sigut detingut dins de la presó de Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (València), per intentar donar-li 14 grams d'heroïna a un intern del centre penitenciari.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', l'equip de funcionaris de Seguretat de la presó de Picassent portava temps sospitant que un intern, de 36 anys d'edat, es dedicava al tràfic de drogues dins de la presó. Per este motiu, estaven pendents de descobrir com li arribava la droga

La hipòtesi més probable era, que tinguera accés a l'heroïna durant les comunicacions amb persones de l'exterior, i l'única visita que rebia era la del seu advocat, amb qui a demés té determinats vincles familiars.

Una documentació molt compromesa

Este passat dilluns, els funcionaris de Picassent van posar en marxa totes les alertes quan el lletrat ara detingut, Jesús G.G., va anar a visitar al seu client, reclòs en la presó des del passat 24 de juny.

Després de fer la visita, l'advocat li va demanar al funcionari encarregat de vetlar per la seguretat en l'àrea de visites que li entregara al seu client documentació relativa als casos que li porta. L'agent de seguretat va informar al lletrat que anaven a revisar el seu contingut.


Dins de la presó, Jesús G.G., va començar a posar-se molt nerviós i li va demanar a l'agent que li tornara els documents, ja que s'havia equivocat de client i que este reclús no era el destinatari d'estos papers. No obstant això, ja era massa tard.

14 grams d'heroïna

El funcionari va examinar els fulls i, va descobrir que entre els últims documents havia amagat alguna cosa que pesava massa. L'agent va sotmetre el paquet al narcotest, i este va detectar que els documents contenien 14 grams d'heroïna

Després de descobrir l'activitat il·legal de l'advocat, els funcionaris van cridar a la Guàrdia Civil, que van detindre a l'autor dels fets i el van traslladar a les seues dependències. Tal com ha explicat el citat mitjà, el pres intern serà traslladat de presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"PCR per a tots els professors de Torrevieja a finals de la pròxima setmana" "Albalat dels Sorells presenta nou cronista"