La Diputació d'Alacant organitza tres webinar per a informar i resoldre dubtes relacionats amb el Brexit

Les accions s'emmarquen en la campanya de suport promoguda per la institució i dirigida als més de 80.000 britànics que actualment resideixen a la província

La Diputació d'Alacant ha posat en marxa una àmplia campanya informativa en relació amb el Brexit per a proporcionar informació i resoldre dubtes al col·lectiu britànic. Entre altres accions, a partir de la setmana vinent es duran a terme tres webinar per a abordar diferents situacions que es puguen plantejar arran del canvi.

El diputat de CooperacióResidents Internacionals i Voluntariat, Juan de Dios Navarro, ha explicat que esta iniciativa està dirigida, sobretot, als més de 80.000 britànics que resideixen a la província, així com als milers de visitants procedents d'este país que cada any trien la Costa Blanca com a destí. "A través d'este programa, la Diputació s'ha marcat com a objectiu facilitar al col·lectiu britànic tota la informació que puga resultar-li útil en esta etapa de canvi per a fer més fàcil la continuïtat de la seua estada a la província, o el procés nou d'iniciar la seua residència", ha explicat el diputat.

La primera acció del programa suposa l'activació de la web www.brexitdiputaciondelalicante.com a la qual es pot accedir també a través de la pàgina http://www.ciudadanosextranjeros.es/, en la qual es reflectirà cadascuna de les accions que componen la campanya informativa i s'intentarà respondre a tots els dubtes i qüestions que puguen sorgir amb la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.

A més, l'àrea de Residents Internacionals ha previst webinars específics i des del 20 de maig fins al 10 de juny tindran lloc tres accions per a abordar, des de diversos angles, situacions com a tractaments mèdics, vacunacions, tràmits administratius i altres tipus de gestions relacionades amb la vida quotidiana.

El primer webinar tindrà lloc el dijous 20 de maig i comptarà amb la intervenció de la cònsol britànica a Alacant, Sara- Jane Morris, mentre que en la segona trobada, el dimarts 1 de juny, l'Associació Babelia explicarà com accedir a la residència. Finalment, el dijous 10 de juny s'analitzaran els aspectes legals del Brexit, amb el president de la Secció de Dret Internacional de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant i col·laborador de l'Àrea de Dret Internacional Privat de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Pedro Heredia.

Les tres webinar començaran a les 10.30 hores i la inscripció és gratuïta a través de la web.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Platón presenta nou disc: 'Aprendiendo a vivir'" "Alfafar prorroga el programa 'Escoles d'Ocupació et Formem'"