La Diputació posposa la 44a edició del seu Certament de Bandes a 2021

El diputat de Bandes de Música, Jordi Mayor: «La cancel·lació era l'última opció que volíem prendre, però finalment s'ha imposat la realitat i la prudència»
El Certamen de Bandes es posposa al 2021 | Diputació de València

La Delegació de Bandes de Música de la Diputació de València ha anunciat que la 44a edició del Certamen de Bandes, que estava previst celebrar en maig i que s'havia cancel·lat amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, queda definitivament posposada al pròxim any.

En paraules del diputat delegat de Bandes de Música, Jordi Mayor, «ha sigut una decisió molt meditada que s'ha pres a través d'un procediment de consulta que ha fet el Servici de Cultura amb les diferents societats musicals participants». Mayor explica que els responsables de les societats han considerat, al costat de l'organització, que no es donen les circumstàncies idònies ni per a la celebració ni per a la preparació de l'esdeveniment».

Encara que estan per confirmar les dates i el lloc, la Delegació de Bandes de la Diputació ha avançat que participaran les societats musicals ja seleccionades, a les que  podrien sumar-se noves bandes en les seccions amb places vacants amb la possible ampliació de la convocatòria de 2021.

Cal recordar que el Certamen de Bandes de la Diputació de València havia previst per a enguany importants canvis en aspectes de localització, jurat, número de seccions o model de puntuació. Segons Mayor, «s'havia treballat amb la il·lusió de fer créixer el certamen, d'internacionalitzar-se amb els seus jurats i fer-lo més participatiu per a la ciutadania, objectius que queden intactes per a l'any que ve».

Estos canvis, que es mantindran per a l'edició de 2021, tornaran a portar les bandes als nostres pobles, amb la voluntat que la ciutadania de les nostres comarques puga participar obertament en una de les cites més importants en el calendari festiu de les bandes de música.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Lleuger descens de contagis per coronavirus en Espanya" "Última hora coronavirus: Xicotet augment de contagis en el territori valencià"