La Diputació de València comença la seua Escola d'Estiu entre mesures de prevenció contra el coronavirus

El president Toni Gaspar i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, visiten el Col·legi IVAF Luis Fortich, que acollirà durant 5 setmanes a 107 fills de treballadors de la corporació
El president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat l'escola d'estiu | Diputació de València

Com cada estiu, la Diputació de València ha posat en marxa una nova edició de la seua escola d'estiu, que se celebra des del 29 de juny al 31 de juliol en les instal·lacions del Col·legi IVAF Luis Fortich, propietat de la institució provincial.

Este dilluns el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat l'Escola d’Estiu, que comptarà esta volta amb un total de 107 xiquets, de 2 a 14 anys d'edat, que podran disfrutar de diverses activitats deportives, educatives, lúdiques i culturals, com ara tallers de consum responsable, ciència divertida, medi ambient i jocs d'aigua. La temàtica de 2020 se centra en el món del còmic.

L'edició d'este estiu es caracteritza per la implementació de totes les mesures de protecció necessàries per a previndre el coronavirus. En este sentit, cada monitor tindrà assignat, com a màxim, un grup reduït de fins a 10 xiquets. També destaca el control de la temperatura en els accessos, l'establiment d'itineraris marcats per a mantindre la distància social i el fet que el menjar en el menjador se servisca de manera individualitzada.

El projecte de l'Escola de Estiu és possible gràcies a un acord dels funcionaris per a que una xicoteta partida econòmica de les seues nòmines es destinara a l'escola d'estiu, amb la finalitat que en època de vacacions els pares i mares treballadors pogueren conciliar família i treball.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta: Un brot d'Espanya empitjora i es preveuen milers de casos" "La polèmica mesura d'un país europeu contra el Covid-19: Sacrifiquen milers d'animals"